scrapohobby

Alla inlägg under december 2010

Av scrapohobby - 23 december 2010 12:02

Lotten föll på siffran 7 och det råkade bli följande kommentar:

 
  

kristina lundberg

Onsdag 22 dec 08:43

-Vilken fantastiskt fin "tag", helt underbar! Jag é sååå imponerad.

 
  

Skicka oss dina adressuppgifter till info@scrapohobby.se och märk meljet med "tag nr 22" - så skickar vi en liten vinst till dig efter julen.

 

Mina sista julkramar till er innan julafton...


// Sari
ANNONS
Av scrapohobby - 23 december 2010 06:15

Välkommen till lucköppning 23, da´n före doppare da´n!! Kan knappt förstå att i morgon är det Julafton, jag är nog lika uppspelt som barnen!


  


Till min tag har jag använt Juliga spillbitar med papper från Vivi Gade och Bo Bunny, ett perfekt sätt att göra slut på pappershögen av årets fina Jul-kollektion!


Jag har krullat hörnen runt trä-grillspett och ruggat kanterna för att få en sliten vintage-känsla på det hela. Stämplarna kommer från Inkido och Tim Holtz och jag klämde till med ett vackert par av järnekslöv från Kort og Godt. Nu återstår det bara för mig att önska lycka till i dagens dragning och hoppas att ni alla får en riktigt härlig Jul!!


Många varma kramar

Lina

ANNONS
Av scrapohobby - 22 december 2010 10:05

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig... Jag är ledig på tisdagar och då är Maria sjuk. Riktigt sjuk. (och jag får inget veta förrän jag kommer till jobbet idag...)

Det är inget man planerar för. Men på något sätt hoppas jag att saker och ting ändå återgår till vardagen.

Nu så här i juletider, kan vi alla passa på att öva på vår ödmjukhet... även om saker och ting tar lite längre tid.

Nu är jag i alla fall här för att dra vinnarna i de senaste tag-inläggen :-).


...


Och jag måste säga, å hela inspiratörsgängets vägnar, att vi är JÄTTEGLADA över alla fina kommentarer. Vi blir verkligen glada över era söta kommentarer. Det värmer i hjärtat.

Det finns verkligen många tappra pysslare därute som kommenterar dag efter dag. Det är jättekul att se, med tanke på att bloggen är knappt ett år gammal :.).

Så tack alla ni, som öppnat ert hjärta när ni lämnat era kommentarer :-).


...


Och tack alla härliga kunder vi mött under året - både i butiken och på mässor. Vi är så glada över alla nya kontakter. Utan er skulle livet bli bra trist :.).

Vi jobbar på för fullt med att planera nästa år och vi hoppas att det blir ett minst lika roligt sådant.

Och vi kommer att ha lite annat roligt här i bloggen också under nästa år...


...


Nu har jag nog hållt er på halster tillräckligt länge, så nu är det dags att gå till dragningarna...TAG 20

Passande nog, vinner kommentar 20 en liten vinst idag.

Nina

Måndag 20 dec 12:16

Gillar! :D

http://ninashobbyblogg.blogspot.com

 
  

TAG 21

Den här gången är det kommentar 8 som vinner...

Eva M

Tisdag 21 dec 10:02

Nu har du överträffat dig själv.Den borde sättas upp på väggen.

 
  
Ett stort grattis till er vinnare... 

Skicka oss era adressuppgifter till info@scrapohobby.se, så skickar vi vinsterna till er. Märk mejlet med aktuell tag-dag. 


...


Nu får ni passa på att lämna era sista kommentarer... för nu är det inte många dagar kvar till dopparedan!!!!


Psst! Jag fick gjort mina julstjärnor (joulutorttujua)... igår kväll.


Jag hoppas att ni håller er alerta på julafton, för då kommer det att regna jultags under större delen av dagen :-). Och kanske drar vi en eller två extrakommentarer den dagen. Det är ju trots allt julafton :-).


Många och långa julkramar från Sari

Av scrapohobby - 22 december 2010 06:00

Nu återstår bara två dagar till julafton! Hoppas att julkänslan börjar infinna sig!


Av några små spillbitar från Maja Designs julpapper har jag skapat den här tagen. Först har jag färgat in tagen med Distress dyna, Pumice Stone och därefter stämplat den med en stor text stämpel. Som dekoration har jag använt några olika röda rosor


//Nicola

Av scrapohobby - 21 december 2010 06:14

Ja, så har vi kommit till den 21 december. Nu är det inte många dagar kvar till dopparedan'. Jag vet inte hur många av er där ute som fortfarande doppar i grytan. Som fosterbarn fick jag smaka på det i min ungdom.


Nog om mina matupplevelser... (men, åååh... snart är det dax för kålrotslåda... bara någon dag kvar... :-)... ). Ikväll skall jag göra antingen morotoslåda, kålrotslåda eller kanske de underbara julstjärne-"bakelserna" (joulutortut).


...


Här är min tag som öppnar lucka 21 i Scrap & Hobbys tag-kalender. Jag har låtit inspirationen från Tim Holtz vägleda mig med denna tag...


Jag fick idén om att stansa ut något med Martha Stewarts Iron Gate-stans. Min tanke var att det skulle bli ett ihopknött staket, men jag kom att ändra mig när jag insett att den gröna färgen skulle passa bra som en buske - t ex framför ett hus.

Därefter stansade jag ut Timpans Rickety House i riktigt hård wellpapp, som jag sedan färglade med några bruna nyanser (distress ink pads). För att ge det hela en lite rustikare look, strök jag på Vintage photo Distress stickles... Ta och testa det, det blir en riktigt fräck - sandpappersliknande struktur...


Jag färglade bakgrunden blå och lite gul i mitten - där jag tänkte mig att ljuset inifrån huset kunde illustreras.


  


Efter att ha limmat dit både hus och "staket/häck" - kände jag för att sätta på något mera. Jag mindes att Timpan jobbat med djup i sina alster, så jag beslutade mig för att göra samma sak. Jag stansade ut staket med On the fence-stansen och limmade dit den som en båge. Först senare insåg jag att jag kunde göra en halv åtta av det hela, genom att limma mittendelen av staketet med busken.


Därefter kom jag till det jag hela tiden velat få med i detta projekt, nämligen en av de fina biljettstämplarna (odds and ends) som Tim Holtz släppt i år, i sitt hundrade stämpelset! Ja, ni läste rätt... HUNDRADE! Han har allt hållt på ett tag, den där mannen...


Det finns flera olika stämplar - både för Halloween, jul och Valentin-dagen. Det finns också en halvtom biljett - som du kan sätta in olika uttryck i. Jag valde "live the LIFE you've imagined...".


Jag satte det på sniskan mellan huset och häcken.


  


Efter att ha sorterat mina smådekorationer i käcka 14-facks plastlådor, kom jag på att jag hade käcka bakgårds-katt-knappar från YouDo, som bara väntade på att få komma till användning. Jag letade upp den fräckaste katten av alla, och sen var det bara att limma fast den på staketet.


För att märka ut dagens datum, ville jag använda en brevlåda. Jag kom sedan på att jag hade en sådan från DoodleFactory. Jag stansade ut den lilla cirkeln och skrev siffran 21 för hand. JO, jag vågade faktiskt :-)!


Efter att ha sett att det fanns utrymme för något bakom i halv-åtta-staketet, bestämde jag mig för att använda Timpans branch tree-stans. Jag stansade ut även denna i riktigt kraftig wellpapp, och färglade den med Walnut Stain - både från dyna och distress stickles.


  


För att få till en snygg finish på tagen, beslutade jag mig för att stämpla stämplar med Inkidos fina stjärnstämpel. Jag glittrade till dem lite, för att ge lite blingkänsla till denna "kväll".


Snöeffekten har jag fått till med både glitterflock och vit pearl maker.

Av scrapohobby - 21 december 2010 05:30

Det var riktigt skoj att se Maria skapa, både på torsdagen och fredagen.


Jag passade på att fota korten, även om fotona aldrig gör korten rättvisa... :-(. Lyckliga äro istället de som faktiskt får dessa i sin hand och kan titta på dem "live" :-).


Maria Började med att låna tips från Mim, med de tredimensionella granarna. Med röda halvpärlor, ser det ju riktigt fint ut :.). Och ser ni... - även Maria gillar wellpapp :-).

Papper från BoBunny och stämpel från Reprint.


  


   


Här kommer nästa kort.

Vintage-julpapper med flera jultemabilder, julpapper från Inkido. Stjärnstämpel i bakgrunden också frånInkido. Här är den stämplad med Memory vit dyna, och glittrad därefter med stickles.


  


En underbar metallblomma och vit spets för att avsluta det hela.


     


Här är kort nummer tre. Och se vad fint det blir med vit och mässing-färgad crackle paint från Tim Holtz på den snedlagda wellpappbiten!


  


Det sticker visst fram lite spets där under... Det tycker jag var lite fyndigt...


     


Kort nummer fyra.

Jag tycker att det är väldigt praktiskt med de här vintagebilderna, för då behöver man som t ex nybörjarpysslare inte investera i både stämplar, stämpelfärg och rengöringsmedel. Det är ju bara att använda sin sax där hemma och sätta igång :-).


Och ser ni så käckt det blir med lite spets bakom det rivna bakgrundspapperet!

En av Martha Stewarts många många snöflingestansar. Tyvärr har vi fått reda på att vi i Sverige inte längre kan beställa stansar och andra tillbehör från just Martha Stewart längre. Så det blir till att hamstra på de stansar man lyckats få tag i tills möjligheten uppenbarar sig igen.

Här ser ni Doily Lace in action under spetsen.

        


Jag hoppas på att kunna bjuda på fler alster från Maria, så småningom... Men kanske blir det inte förrän nästa jul... Även om vi planerar flera inspiratörsträffar i lokalen under nästa år :-).


// Sari

Av scrapohobby - 20 december 2010 11:27

Nu är det läge att köpa julstämplar inför nästa år för en billig peng.


Vi ger 20 % rabatt på alla julstämplar (både träklossmonterade, clear stamps, ez-mount-monterade och omonterade).


Passa på att fynda bland stämplar från t ex:


Inkido

Reprint

Tim Holtz

The Greeting Farm

Popcorn

m flErbjudandet gäller så långt lagret räcker och längst t o m torsdagen den 23 december kl 14:00.

Skriv veckans vara på ämnesraden om du gör en internet-beställning.

Av scrapohobby - 20 december 2010 09:36

Vi ber att få gratulera å det varmaste.


 Bakom lucka 18 finns denna kommentar:

annkan

Lördag 18 dec 21:56

SÅ snyggt med en tag i bruna toner!!
Det där alfabetet såg fint ut också.
Läckert! :-)

http://annkan.bloggplatsen.se

 
  

Och bakom lucka 19 finns denna kommentar:

margareta.gabrielsson@telia.com

Söndag 19 dec 18:20

så vacker!!!!

 
  
Skicka era adressuppgifter till info@scrapohobby.se, så skickar vi vinsterna till er. 

// Sari

Presentation


Scrap & Hobby hittar du på Sävedalens köpgata.
Vi säljer saker till både scrapbooking, korttillverkning, pärlor och diverse för smyckestillverkning samt allmänt pyssel med t ex tovning, trädtaljer m m.

Fråga mig

3 besvarade frågor

LÄNK TILL BUTIKEN

DESIGNTEAMET

VI GILLAR

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Följ bloggen

Följ scrapohobby med Blogkeen
Följ scrapohobby med Bloglovin'

Besöksstatistik

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Varumärken


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se